Patronatul Român al Industriei de Vending dorește să transmită tuturor celor interesați o invitație de a cunoaște mai bine activitatea noastră, iar în cazul în care considerați că aceasta are capacitatea de a vă apăra interesele, de a devini unul din membrii PRIV.
Astfel, ne adresăm tuturor societăților comerciale care activează în industria de vending din România, precum și în activitățile conexe acesteia. industria de vending, așa cum este prevăzut și în statut,cuprinde totalitatea activităților comerciale generate prin producerea,comercializarea, exploatarea, întreținerea și aprovizionarea automatelor de vânzare, a automatelor de prestări sau intermedieri servicii financiare, precum și a altor tipuri de aparate automate prin care se derulează activități comerciale.
Vă mai facem cunoscut și faptul că la admiterea în organizația patronală fiecare membru nou va plăti taxa de aderare stabilită de Adunarea Generală, care la momentul actual este în valoare de 200 lei.
Cotizația anuală este în valoare de 250 euro/vot și se achită în lei la cursul BNR din ziua plății. Oricare membru interesat își poate multiplica numărul de voturi în Adunarea Generală până la maxim 10 voturi, achitând cotizația aferentă.
Prin urmare dacă sunteți înteresați vă rugăm să luați legătura cu noi,iar toți membrii patronatului vă vor primi cu brațele deschise.
Articol postat de: Catalina Chiornita / 2012-02-20

Documente:
cerere de adeziune